Blog #5

Yes! De lente komt eraan!

Haal je zomerkleren alvast uit de kast, zodat je de lentekriebels te pakken krijgt! Hieronder 2 tags die van toepassing zijn in deze tijd van het jaar...

#MaartseBuienEnAprilseGrillenKomenWanneerZeWillen Oh Nee! Je had je zo verheugd op een picknick met je vrienden! En die valt nu letterlijk en figuurlijk in het water... Geen paniek! Binnen kan je je ook amuseren! Nodig je BFF uit voor een filmmarathon, of haal je creativiteit naar boven met het programma Scratch. Hiermee kun je zelf personages tekenen en uploaden en een animatiefilmpje maken, of een leuk spelletje. Ik ben er alvast ondersteboven van!         :-)

#Prank! 1April! Je schrikt je een hoedje wanneer je vrienden je beetnemen. Wat vind jij van 1 April? Vervelend? Superleuk?Hieronder vind je alvast een paar van de meest voorkomende 1-April-grappen:

-Scheetkussen Oef, even gaan zitten... Prot! Oh Oh!

-Op gezicht tekenen Terwijl jij lekker slaapt komt je broer je slaapkamer ingeslopen met een stift in de aanslag. Een ganse dag heb jij niks door, totdat je vrienden in de lag schieten als ze je zien aankomen. Gênant!

-De1April-vis  Urenlang hangt dat ding al op je rug... ;-)

-ClassicPrank   Het zijn zo van die flauwe grapjes waarop je altijd te horen krijgt dat je erin getrapt bent. Ken je dat? Ik wel!

Welke grappen heb jij uitgehaald op 1 April? Of heeft iemand you beet gehad? Laat het ons weten in het forum! 

#School Het is weer mooi weer en je hebt natuurlijk nog huiswerk... Een hele pretbederver, maar wat moet, dat moet. Succes allemaal als jullie nog veel huiswerk hebt!

Tot de volgende! Als je graag een bepaald onderwerp wilt bij het volgende artikel, twijfel dan niet en stuur een berichtje!